Workshop Snelschetsen

Regelmatig geef ik in Galerie ArtiBrak workshops aan groepen van tussen de vijf en vijftien deelnemers in het leren en het onderhouden van de vaardigheid heel snel iets raak op papier te zetten. Goed kijken is het motto, en niet denken maar je hand het werk laten doen. Er is weinig materiaal bij nodig: een lekker zacht potlood en een klein schetsboekje is vaak al voldoende.

Op deze pagina ziet u een aantal foto’s van enkele bijeenkomsten van het afgelopen jaar plus van wat schetsen van deelnemers.

Interesse?

U kunt uw interesse kenbaar maken via┬ásuus@suuszweekhorst.nl. Ik zal u dan op de lijst van ge├»nteresseerden plaatsen en berichten wanneer er weer een reeks workshops gegeven gaan worden. De eerstvolgende reeks van vier zondagochtenden in februari 2020 is al vrijwel geheel volgeboekt. Niettemin heeft het zin u te melden, dan kan ik u op de reservelijst plaatsen. Het gebeurt vaak genoeg dat er een plek openvalt en dan kunt u alsnog geluk hebben. In de loop van 2020 zullen nog enkele reeksen van vier workshops gepland gaan worden. Nadere informatie daarover komt onder het tabblad ‘actueel’ te staan.