(kinder)portret in opdracht

Veel kinderen zijn erg levendig en beweeglijk – en volwassenen soms ook –  en jonge kinderen kunnen bovendien nog erg veranderen. Om in ieder geval zo veel mogelijk blijvend herkenbare facetten van een (jong) kind vast te leggen, fotografeer ik hem gedurende ruim een uur vanuit alle hoeken en standen terwijl hij lekker met iets bezig is.

Met behulp van de vele foto’s maak ik diverse schetsjes: studies van alle mogelijke standen van het hoofd en de houding van het kind. De meest sprekende standen en houdingen kies ik uit voor een compositie van 5 of 6 portretjes op een vel. Op deze pagina is een link naar voorbeelden van zulke composities te zien en er is ook een link naar een aantal bijbehorende voorstudies, de schetsjes die ik vooraf gemaakt heb.

De compositietekeningen zijn alle gemaakt met potlood. Een compositietekening van 25×25 cm kost € 180,- exclusief btw (laag tarief) en de eventueel gemaakte reiskosten. U kunt uw interesse voor zo’n opdracht kenbaar maken via de mail suus@suuszweekhorst.nl. Maar u kunt mij ook bellen: 06-38549871.